Proč ve světě dojde vbrzku k obrovským změnám, aneb co se bude velice brzo dít a z jakých důvodů.

22.12.2013 19:24

Víte, že se již odhalilo "tajemství" toho jak získávat energii zcela zdarma, např. z vody, z permanentních magnetů, nebo dokonce přímo z kosmu a jak ji transformovat na jinou energii, např. na energii elektrickou a tu používat na pohon, výrobu tepla a přepravu? Pokud tomu nevěříte, pak shlédněte celé video s názvem: Zázraky vědy-Jede to na vodu (CZdab) Uvedeno ZDE.

motor poháněný permanentními magnety                       zařízení vyrábějící horkou vodu nebo páru



Zamysleli jsme se někdy nad tím, jak by se vše rychle a zcela od základu změnilo, kdyby nikdo, tedy ani domáckosti ani výroba spotřebního zboží a potravin nepotřebobala platit za elektřinu, pohon strojů a výrobu tepla? Víte, že už jezdí i auta poháněná elektromotorem, který získává zdarma el. energii buď rozkladem vody na vodík a kyslík, nebo z generátoru který dodává mechanickou energii např. z permanentních magnetů? Důkaz o existenci takovýchto vozidel je např. na videu s názvem: "Electric Car Without Battery, make VIRAL!" (Oil replacement solution) Magnetic Motor“, které je uvedeno ZDE.

elektromotor v automobilu, poháněný magnetickým generátorem, vyrábějícím elektrickou energii


Dnes se lidé hrnou do průmyslových oblastí a velkých měst (která jsou stále více přelidněná) z důvodu, aby sehnali dobře placenou práci. Té je ale z důvodu zavádění automatizace stále méně a méně a při získávání energie zdarma jí bude ještě nesčíslněkrát méně. Uvědomte si, že jakmile bude k dispozici energie zdarma, pak bude třeba pracovat jen několik hodin v týdnu! Kde byste pak chtěli bydlet, v malém městečku? A kde byste chtěli bydlet, kdybyste nemuseli pracovat vůbec? V přírodě na samotě u lesa, kde dávají lišky dobrou noc? :-)  Myslíte si, že mít možnost nepracovat vůlbec a přesto mít k životu vše potřebné je pouhá utopie? Pak si přečtěte článek s názvem: "Velice jednoduchý a efektivní způsob jak z dnešního plno automatizovaného světa odstranit nezaměstnanost, aneb co znamená opravdová demokracie", který je uveden ZDE.

automatizace sice bere
lidem práci, zato ale umožňuje zavést pracovní dobu jen několik hodin týdně


Výroba, doprava a prodej veškerého zboží má v ceně zahrnuty náklady na energie, které jsou stále dražší a dražší a proto je zboží taktéž stále dražší a dražší. Dovedete si představit jak bude vše nesčíslněkrát levnější, jakmile odpadnou tyto náklady? Navíc, když se nebude muset chodit do práce, tak lidé budou mít spousty volného času, který budou moci věnovat nejen svým koníčkům, ale i kutilství (což znamená, že si začnou vyrábět mnoho věcí sami) a pěstování vlastní potravy. Tím začne být všeho nadbytek, takže odpadne strach o přežití, takže ceny zboží budou z těchto důvodů ještě nižší. Někteří takovýto životní styl již aplikují a stávají se všestranně soběstační, takže
ke svému životu již nepotřebují téměř žádné, či dokonce vůbec žádné peníze. Soouvisející článek s názvem: "Podivuhodná zahrada Igora Ljadova" Uedeno ZDE. Související video s názvem: "Learn Tilapia Fish Farming The DIY Aquaponics Way" je uvedeno ZDE. (Video o Aquaponii je sice v angličtině, ale vyobrazení vám názorně ukazuje, jak to vše funfuje, takže není třeba rozumět.) Pokud se chcete o Aqaponie dozvědět více a v češtině, najděte si o tom něco pomocí vyhledávače. Inspiraci na všemožné zlepšováky naleznete na videích pod názvem: "Domácí kutil". Uvedeno ZDE.

                                   čím více času budete mít, tím více možností se vám otevře


Někteří se již odpojují od zkorumpovaného vládnoucího systému (který nám nejen nařizuje co smíme a co nesmíme, ale který nás pomocí peněz ovládá a zotročuje) a začínají se stávat všestranně soběstačnými. Související článek s názvem: "Bydlení v minidomku jako východisko z nouze i jako životní styl" je uveden ZDE. Ir Mark Boyle se snaží žít bez jakéhokoli příjmu, bankovního konta a útrat. Jak k takovému způsobu života dospěl? ... Měl jsem skvělé místo v čele velké firmy produkující organické potraviny; měl jsem vlastní jachtu v přístavu. Kdybych si tehdy nekoupil video s názvem Gándhí, žil bych tak dodnes. Místo toho jsem za posledních patnáct měsíců nic nedostal ani neutratil. Ten večer jsem si ale něco uvědomil. Ty věci nejsou tak vzájemně nesouvisející, jak jsem si do té doby myslel – mají společnou příčinu. Podle mě to, že už dnes nevidíme přímé dopady našich nákupů na lidi, životní prostředí a zvířata, je tím faktorem, který tyto problémy spojuje. Separace konzumenta a toho, co se konzumuje, je dnes tak obrovská, že si vůbec neuvědomujeme, jakou míru destrukce a utrpení přináší to, co nakupujeme. Jen velmi málo lidí chce ostatním působit utrpení; většina z nás ovšem netuší, že tak činíme. Prostředkem, který umožnil tuto separaci, jsou peníze, zejména ve své globalizované podobě. ... Celý článek s názvem: "Muž, který žije bez peněz" je uveden ZDE.

takovéto bydlení bývá z počátku jen východisko z nouze, ovšem časem se to stává životním stylem


Chcete si postavit svůj vlastní domek a bydlet v něm zdarma či téměř zdarma? Nechte se inspirovat např. těmito články: Muž postavil dom za 180 eur: Z tohto vám padne sánka! Uvedeno ZDE. Domeček z hlíny: Uvedeno ZDE. Úžasná chatka odrezaná od moderného sveta má len 8 metrov štvorcových. Mini raj! Uvedeno ZDE. Brit si postavil útulný domek za necelých 5000 korun Uvedeno ZDE. Prečo nie dom zo slamy? Nehorí a je bez myší Uvedeno ZDE. Postup při stavbě enegeticky soběstačného domku. How to build a 14x14 solar cabin Uvedeno ZDE. (obrazové video v angličtině) Jak si postavit Skotskou černou kuchyni - How to build a Scottish Blackhouse. Článek v angličtině je uveden ZDE.

                                           kde je vůle, tam jsou i nádherné výsledky


Pokud vidíte alespoň trochu do zákulisí, jako např. dotyčný, který napsal článek s názvem: "Otevřete oči, protože vše je jinak", tak si možná říkáte, že to co je výše uvedeno je nemožné uskutečnit, neboť jsou na světě tací, kteří výše uvedeným změnám nechtějí dopustit, neboť některým stávající systém náramně vyhovuje, jelikož z něj mají obrovské zisky či všemožné jiné výhody pro sebe. Odpověď na to však zní, tak se takovýchto tlučhubů, nenasytů a zloduchů konečně zbavme. Uvědomte si, že nás jsou miliardy, ovšem těch, kteří záměrně brání rozvoji je jen pouhá nepatrná hrstka! Taktéž si uvědomte, že potřebujeme jen skutečné odborníky a ne např. politiky (jež jsou poskoci těch několika ne-mocných) a všemožné jiné darmožrouty, kteří prosazují především své vlastní zájmy a ne zájmy nás ostatních. Úzce související článek s názvem: "Systém, kterým jsme ovládáni a zotročováni, se zhroutí tím rychleji, čím méně ho budeme podporovat a živit" je uveden ZDE.

                               na obrázku je uvedeno toto: lidé neznají svou skutečnou sílu


EU Čechům zakázala užívat byliny Uvedeno ZDE. Evropská unie chce prý fakticky zakázat zahrádkaření a malé farmaření Uvedeno ZDE. Přitom ale Chudoba přímo ohrožuje dva miliony Čechů. Politici jen melou pantem a zdražují se potraviny! Alarmující. Článek pod tímto názvem je uveden ZDE.

vědomí lidí se již ale mění a někteří se už neřídí diktátem unie vydávající pošetilé zákony a nařízení


Díky níže uvedené karikatuře je nyní Slovensko často vzpomínané ve vícerých zpravodajských relacích v Rusku a na Ukrajině. Slováci děkují autorovi. Něco je s Únií zřejmě velice špatně, když se stará nejen o nepodstatnosti ale i o to co nemá a přitom dopustí, aby se v ní dělo např. tohle: "UNICEF: 2,3 milionů španělských dětí do 16 let ohrožuje podvýživa" Uvedeno ZDE. Související článek: "Červený kříž: 43 milionů Evropanů nemá dostatek jídla [VIDEO]" Text a video jsou uvedeny ZDE.

je nejvyšší čas přestat se chovat bezhlavě, zjistit si fakta,, čili dvakrát měř a teprve potom jednou řež


K radikálním změnám musí tak jako tak velice rychle dojít, neboť stávající systém se po celém světě již hroutí v základech. V USA dokonce již téměř došlo k peněžnímu kolapsu a je jen otázkou času, kdy k němu dojde doopravdy. Podrobnosti jsou uvedeny na videu s názvem: "KOLAPS BUDE RYCHLÝ", které je uvedeno ZDE. Nemyslete si, že když by to bylo v USA, tak že se nás to netýká. Každý kolaps totiž nastartuje dominový efekt, který se rozšíří po celém světě jako lavina. Z toho důvodu je třeba začít smýšlet, chovat se a jednat jinak než doposud a připravit se psychicky na nevyhnutekné nadcházející změny, aby mohla transformace proběhnout co možná nejhladčeji a nejrychleji. Další související článek s názvem. "Kam zmizela ze světa všechna volná energie?" je uveden ZDE. Nedělejte si z toho ale hlavu, neboť nové technologie, které byly mocipány tohoto světa záměrně utajovány, jsou již připraveny, aby nahradily ty současné. Čeká se jen na nejvhodnější okamžik, kdy je spustit. Vynikající, úzce související video s názvem: "Uhlík 6-6-6 končí" (CZ titulky) je uvedeno ZDE.

                                  domníváte se, že dostáváte od státu či unie něco zadarmo


Mocipáni tohoto světa dobře vědí o existenci mimozemských civilizací! Tyto informace ovšem záměrně utajují, neboť s tímto odhalením by museli odhalit nejen to, že jejich plavidla létají na volnou energi, ale i to, že ji lze velice snadno získávat z kosmu zcela zdarma a že takovéto generátory na výrobu volné energie mají již také, ovšem jen pro vojenské a osobní účely. Tyto skutečnosti ovšem nechtějí odhalit z toho důvodu, že pomocí naší závislosti na energiích a penězích nás mohou danit a tím snadno ovládat. Uvědomte si, že nás mohou ovládat pouze pokud nás mohou nějakým způsobem vysávat a že pomocí daní ze spotřeby energií je to velice snadné. Jakmile ale bude každý schopen si vyrobit energie zdarma, tak se každý stane téměř či dokonce zcela nezávislý na stávajícím systému. To způsobí, že se celý jejich ovládací systém zhroutí a zcela zanikne. To bude mít za následek, že nad námi nejen ztratí veškerou svou moc, ale již jich ani nebude vůbec potřeba. Toto jsou pravé důvody proč se mocipáni tohoto všeho bojí změn jak čert kříže :-) a snaží se zuby nehty udržet starý zkorumpovaný systém co nejdéle. Úzce související článek: "Mexiko zveřejní staré rukopisy, artefakty a významné dokumenty s důkazy o kontaktech mezi Mayskou kulturou a mimozemskými bytostmi", uvedeno ZDE. Úzce související videa: "19 minut, které ti změní pohled na svět" (Cz titulky), uvedeno ZDE, "Otevřete svou mysl" (Cz titulky), uvedeno ZDE, "Utajovaný vesmír 3 - kruhy v obilí a spiknutí" (Cz titulky), uvedeno ZDE. Kdo ze zákujisí tahá za nitky světového dění, co všechno se snaží před námi utajit a pavý důvod proč byla papírová padesátikoruna stažena z oběhu odhaluje video s názvem: "Vše je jinak než nás učili" (CZ titulky), které je uvedeno ZDENičeho se ale nebojte, neboť odhalená zlovůle ztrácí nad všemi svou moc, jelikož lidé její manipulaci, lžím a zlovůli přestávají skákat na její lep!

                                                    utajované mimozemské technologie


Hlavně berte na vědomí, že nemá smysl PROTI něčemu bojovat. Vždy je třeba jen usilovat PRO něco! Jen tak totiž posilujeme to, co si přejeme. Málokdo z lidí ví, že emoce vytvářejí gravitační silová pole, která k sobě přitahují a zhmotňují věci a události mající stejnorodé frekvence, čili to, na co upínáme svou pozornost a co svými emocemi, které vytváří gravitační silová pole, podporujeme. Mocipáni tohoto světa toto velice dobře vědí a proto nás pomocí zpráv, filmů a médií "krmí" samým násilám a negativními zprávami a událostmi. Tím se snaží v nás vyvolávat negativní emoce, které jsou nejen destruktivní, ale i podporují to, proti čemu bychom rádi nějak, či něčím "bojovali" a likvidovali to. Úzce související článek s názvem: "Jak si do své osobní i kolektivní reality přitáhnout nebo zhmotnit cokoliv co si jen přejete a jak si začít tvořit Ráj na Zemi již hned teď" je uveden ZDE.

                stejnorodé frekvence se naprosto vždy přitahovaly, přitahují a přitahovat budou


Všem vřele doporučuji přečíst si vynikající článek s názvem: "Svět v nás a kolem nás", který je uveden ZDE a článek s názvem: "My jsme tvůrci svých světů a jejich realit, čili všeho co je - existuje", který je uveden ZDE a shlédnout video (s CZ titulky) s názvem: "Sen, který žijete, tvoříte vy! (NOVÝ SEN - Nebe na Zemi)", které je uvedeno ZDE.



Chcete-li objevit tajemství vesmíru, uvažujte v terminech energií, frekvenci a vibrací - Nikola Tesla


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Pošlete tento web link (webovou adresu na tento článek) dál a co nejvíce lidem, aby se tyto informace dostaly co nejrychleji do kolektivního vědomí lidstva. Je to potřeba z toho důvodu, že čím více lidí změní své smýšlení, tím rychleji dojde k požadovaným změnám. Proč tomu tak je je vysvětleno zde:

Fenomén sté opice:

Zhruba třicet let vědci pozorují japonskou opici druhu Macaca fuscata v jejím přirozeném prostředí. V roce 1952 Imo, osmnáctiměsíční samička opice žijící na japonském ostrově Koshima objevila, že brambory se dají umýt v potoce (opice rády jedí brambory, ale nesnáší když jsou pokryty hlínou). Naučila to svou matku. Její společnice, které si s ní hrály, se rovněž naučily tomuto kousku a předaly ho svým matkám. V letech 1952 až 1958 se všechny mladé opice naučily mýt zablácené brambory. Naučily to také některé dospělé jedince; ty, kteří následovali své děti. Ostatní opice se dál trápily se špinavými brambory.

A pak se stalo něco překvapujícího. Na podzim 1958 jenom malá skupinka opic z Koshimy myla své brambory. Nevíme přesně, kolik jich bylo, dejme tomu, že 99. Další opice, která se to naučila, byla stá. A toho dne se stal 'zázrak' - do večera každá opice stáda myla brambory před jídlem!

Stá opice způsobila zlom, uvedla do pohybu spoustu energie, která zasáhla celé stádo. Ale největším překvapením pro pozorovatele byla skutečnost, že se zvyk umývat brambory okamžitě přenesl na jiné ostrovy i na pevninu. Nová vědomost, po získání určité síly, se šířila přímo z vědomí do vědomí.

Změny již začaly, viz článek s názvem: "Začíná se v nás tvořit čtyř vláknové DNA, což je důkazem toho, že transformace nazpět do jednoty a harmonie je již v plném proudu", který je uveden ZDE. Metatron – Monoatomické Kryštalické Tělo. Uvedeno ZDE. HVĚZDNÉ sdělení. Uvedeno ZDE.

Úzce související článek s názvem: "Uplatněme fenomén sté opice a pojďme společně zharmonizovat nejen tuto planetu, ale všechny a všechno co na ní a uvnitř ní existuje" je uveden ZDE a článek s názvem: "Jak pomoci planetě a jejím obyvatelům do 5.D, pomocí tvořivé vizualizace a souhry s vaším nejvyšším já tohoto multi-vesmíru" je uveden ZDE.


Je třeba si konečně uvědomit nejen to, že naprosto vše je především vědomí (viz video s CZ titulky, s názvem: "Vědomí řídí Vesmír – CZ, které je uvedeno ZDE),
čili že je vše mentální energie s nějakým specifickým programem, ale i to, že naprosto vše je součástí kosmického vše-Vědomí, které je všemocné, neboť ve svém vědomí nemá žádná omezení. To znamená, že všichni jsou "jiskry" tohoto všemocného vše-Vědomí, na které když se napojíte, tak s vámi již nemůže nikdo a nic manipulovat, neboť takovéto probuzené vědomí nelze již nijak a ničím ovládat, jelikož pracuje na podstatně vyšších frekvencích než i ta nejdokonalejší technika. Důkaz toho, že jednáme dle programu, je jasně vidět např. na videu s názvem: "Orgasmus Navozený Hypnózou / Orgasm With Hypnosis " které je uvedeno ZDE. Tento program však lze kdykoliv jakkoliv změnit, takže cokoliv si představíte a uvěříte tomu, to se stane nejen vaším osobním přesvědčením, ale i vaší vně projevenou skutečností. Podrobnosti jsou uvedeny v textu uvedeném níže.


Všem doporučuji přečíst si taktéž krátký, avšak vynikající, oči otevírající článek s názvem: Bashar - Jak se zbavit jakékoliv závislosti

Ot: Přítomnost není důsledkem minulosti?

B: Ne.

Ot: A budoucnost není důsledkem přítomnosti?

B. Ne.

Ot: Prosím, vysvětli to.

B: Všechny věci existují TEĎ. Rozumíte? Pokud všechny věci existují TEĎ, pak to, co nazýváte MINULOST či BUDOUCNOST, vše napříč časovými liniemi, existuje ve STEJNÉM ČASE. Dívejte se na to jako na možnosti. Nic není vytesáno do kamene, jsou to pouze možnosti, všechny existují. Zažijete tu možnost, se kterou ladíte energeticky teď z pohledu lineárního plynutí času.

Lineární zkušenost znamená, že si vytváříte dojem propojeného plynutí času s jinými realitami, které existují v tu samou chvíli. Vy je pouze nazýváte MINULOST či BUDOUCNOST, abyste v tom neměli zmatek. Ale všechny reality existují právě TEĎ.

Jde o to, že když si vytvoříte lineární propojení (minulost-přítomnost-budoucnost), ať si zvolíte čímkoli být v přítomnosti, tak jste každým momentem absolutně odlišným člověkem. Takže když změníte svou definici o tom, kým jste právě TEĎ, tak abyste se touto novou osobností stali, musíte mít odlišnou MINULOST!  PŘÍTOMNOST ve skutečnosti mění vaši MINULOST!

Když definujete, kdo JSTE, právě teď a každý moment, vytváříte nové spoje s ostatními simultánně existujícími realitami, které nazýváte MINULOST či BUDOUCNOST. Tohle děláte pokaždé, když se změníte, každý moment. Nikdy nejste doslova ten samý člověk a nikdy nemáte stejnou minulost.

Když si přestanete myslet, že vaše bytí je takto propojené, když si uvědomíte, že jste pořád někdo nový – nový – nový – můžete udělat to, čemu my říkáme 13. krok. Když si pro sebe znovu teď definujete KDO TEDY JSTE, nejde o to, že byste se změnili, a tu nebo onu věc už dále neděláte, vy jste ji NIKDY NEDĚLALI! Tu věc dělal někdo úplně JINÝ! Opravdu to byla odlišná osoba.

Příklad: Někdo trpí nějakou závislostí. Pokud je skutečně schopen se vnitřně plně přesvědčit, že se každým okamžikem stává NOVÝM člověkem, pak pochopí, že člověk, kterým se stal nyní, onu závislost NIKDY NEMĚL! To je důvod, proč teď necítí žádné nutkání.

Ve vaší realitě můžete vidět konkrétní příklad: existují případy, které vaši doktoři nazývají mnohočetná porucha osobnosti (MPD). Existují zdokumentované případy lidí s MPD, jejichž jedna osobnost trpí rakovinným nádorem, ale jakmile se přesunou do další osobnosti, nemají ŽÁDNÝ NÁDOR! Jsou zdokumentované případy, kdy jedna osobnost trpí alergií, zatímco další ne. Existují dokonce lidé s MPD, jejichž rozdílné osobnosti mají odlišné barvy očí! Jejich osobnosti jsou doslova ODLIŠNÍ LIDÉ! A přesně tak to máte vy všichni, každým okamžikem. Když si tohle skutečně uvědomíte, zjistíte, že jste každým momentem na nové startovní čáře!

Budete mít takovou minulost, jakou chcete. Budete mít takovou budoucnost, jakou si vyberete, to všechno díky osobě, kterou jste PRÁVĚ TEĎ.

Tento článek je uvedeno ZDE.

Tento článek je zároveň i návod na to jak se dostat do 5.D.

Toto video s CZ titulky s názvem: Bashar - Jak se zbavit jakékoliv závislosti je uvedeno ZDE.
Úzce související video s názvem: "Bashar - Síla vaší představivosti (CZ titulky) " je ZDE.
Úzce související článek s názvem: "Buďte svým Já" je uveden ZDE.


JE NÁŠ SVĚT REÁLNÝ? A CO JE VŮBEC REALITA? Uvedeno ZDE.


Další úzce související články a videa:

Princip, jak fungují gravitační motory, je názorně vysvětlen na prvním a druhém videu. Jedná se o prodlužování a zkracování páky pohonu. Je to velice jednoduché, ale zato účinné. Využití tohoto systému postačí pro ýrobu energie zdarma pro domácnost.

Bhaskara Wheel & Overbalanced Chain
https://www.youtube.com/watch?v=7KqOwJKWIAw

Paul Scheerbart's Perpetual Wheel
https://www.youtube.com/watch?v=qYyVRU5Z0so

FREE ENERGY MOTOR CATCHES ON FIRE!
https://www.youtube.com/watch?v=6LaMsg1wctI

Magnet motor, free energy, overunity test 2
https://www.youtube.com/watch?v=4Ge2h8Apgd8

VETŘELCI DÁVNOVĚKU-S5E3-MIMOZEMSKÉ ELEKTRÁRNY-FHD
https://www.youtube.com/watch?v=w7quErks-pc

A pak že nelze vyrábět energii zdarma.

(K odhalení utajovaných mimozemských technologií již ale velice brzy dojde, neboť mnohé skutečnosti již prosakují ven, takže to vše tak jako tak již brzy vyleze na světlo.)

Výše uvedené bude jen začátek, neboť dochází i k transformaci veškeré hmoty do vyššího projevu existence.


Další důvody proč se začnou dít velké změny je též objasněno v níže uvedených článcích.

* JE NÁŠ SVĚT REÁLNÝ? A CO JE VŮBEC REALITA? Uvedeno ZDE.

* Maya říše iluzí, aneb naprosto vše je tvořeno projekcí zaostřeného vědomí, produkující živé světlo. Uvedeno ZDE.

* Hra na pohybující se obrázky v lineárním čase, považované za hmotu - prostor a události - čas, pomalu ale jistě končí. Podrobnosti jsou uvedeny ZDE.

* ~ V5D ~ Rozvíjí Kosmické záření vědomí a transformuje DNA? Uvedeno ZDE.

* Pyramidální energie a její účinky na nás a na probíhající transformaci do vyšší úrovně vědomí - světelných frekvencí a existencí. Uvedeno ZDE.

* Z čeho a jakým způsobem jsou tvořeny veškeré hmotné projevy existencí, aneb jak si stvořit překrásný svět, ve kterém je pro všechny zúčastněné radost pobývat a žít je uvedeno ZDE.

* My jsme tvůrci svých světů a jejich realit, čili všeho co je - existuje. Uvedeno ZDE.

* Vy jste tvůrci Nové Doby! Uvedeno ZDE.

* Co je to akáša? (doporučuji všem, kteří se chtějí stát vědomími tvůrci svého života, světa a osudu) Uvedeno ZDE.

* Už je na čase začít si tvořit takový svět v projevu 5.D, ve kterém chcete pobývat či žít. Uvedeno ZDE.

* Velké a úžasné změny se začnou dít. Uvedeno ZDE.

* Právě dochází k přeměně - transmutaci do světelného projevu existence, čili do úrovně páté a vyšších dimenzí. Uvedeno ZDE.

* Co je to pátá dimenze, na jakém principu funguje, jaké nekonečné možnosti poskytuje a proč je podrobně vysvětleno ZDE.

* Co nás čeká v páté dimenzi..... Uvedeno ZDE.

* Metatron – Monoatomické Kryštalické Tělo. Uvedeno ZDE.

* AKTURIÁNSKÝ KORIDOR 2011 - uvedeno ZDE.

* HVĚZDNÉ sdělení. Uvedeno ZDE.

* Vynikající video v angličtině
s názvem: "The Awakening - Max Igan - Full Length Documentary (2011)" je uvedeno ZDE.

* Další vinikající video v angličtině s názvem: "= 2013 Message To Humanity =" je uvedeno ZDE.

* Další, obzvláště vynikající video (bohužel ale pouze v angličtině) s názvem: "Council of Angels, Archangel Michael & Source Creator: Upgrading to a Multidimensional Operating..." je uvedeno ZDE.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Úryvek z článku s názvem: " Otevřete oči, protože vše je jinak" je uveden zde:

... A teď přidám ještě těžší kalibr. Copak vám říká jméno Nikola Tesla? Chorvatský vynálezce s jehož prací jsme ve styku denně. Nebudu vám tu rozepisovat, co všechno vymyslel a co používáme. Přejdu rovnou k tomu nejdůležitějšímu. Volná energie. Tesla věřil, dokázal a uvedl do provozu zařízení, jež zdánlivě vytvářelo elektrickou energii z ničeho. Samozřejmě to mělo vysvětlení. I když jiné než jsou současní fyzici schopni přijmout. Jenže ti ještě byli v plenkách, když Tesla konstruoval Motory a to na střídavý proud. Proč volné energie? To máte tak. Na patentových úředech leží kolem 5000 patentů na podobné technologie. Takže logická otázka… Proč sakra ještě platíme ČEZu??? No tak asi nebude překvapení, že jsou v tom prachy. Veliké penízky. A ještě něco. Totiž svoboda! Jak to myslím? No tak si spočítejte za co platíte? Za energii. Zdá se vám to přehnané? Tak se zamyslete se mnou. Každý výrobek co máte doma a počínaje toaletním papírek až po domácí kino vyl vyroben na strojích poháněných elektřinou. A tu jste zaplatili. Svítili si na práci? Zaplatíte to. Zaplatíte i to, že se údržbář umyl teplou vodou a zaplatíte mu i mýdlo. Zaplatíte za dopravu. Za skladování. Za vytápění obchodu. A tak dále a tak dále. A taky platíte všechny lidi, co s výrobkem manipulovali. A ti lidé? Potřebují penízky na?? Energie. Už to dává smysl? Mít totiž doma zařízení… a nebo mít všude zařízení… v každé továrně a obchodě… na el. Energii zdarma… tak kolik peněz, by jste vlastně měsíčně potřebovali? Kolik by stáli potraviny? Kolik dovolená? Všechno by bylo mnohem levnější. Všechno!!! Doprava zdarma. Potraviny za desetiny ceny. Země čistá a krásná. Topení zdarma. No zkuste se nad tím sami zamyslet. Přijdete na to, že by vám vlastně stačilo pracovat pár hodin v týdnu. A když by jste měli tolik času, můžete si vlastně spoustu potravin sami pěstovat, že? Asi chápete jak moc se tohle nehodí těm, co tu chtějí vládnout. Lidé by se totiž vykašlali na nějaké nesmyslné vlády a žili v komunitách. Duševně rostli a vychovávali děti. Svět by byl klidnější a harmonický. Proč by taky byly války, když by v podstatě neexistovala chudoba a hlad? Církve to mají stejně spočítané. Nevěřím tomu, že by někdo pozvedl zbraň ve jménu (ani to nechci vyslovit, jak je to odporné a zahanbující) řekněme „církve“. Svět by se od základu změnil. Jen si vzpomeňte. Naši předci s nástupem techniky a technologií měli představu, že nebudou muset pracovat. Tedy určitě ne tolik. A kde jsme? Co se změnilo? Peníze jsou podvod. Už proto, že ani nejsou kryté zlatem. Jsou to jen papírky umožňující manipulaci. Možnost koupit si naši svobodu. Ovšem jen když se dáme. Tesla chtěl elektřinu pro celý svět zdarma a byl tomu blízko. Ale to se nelíbilo velkým společnostem. Ti chtěli dráty a peníze. Tesla uměl el.energii posílat vzduchem. Nepotřeboval vedení. Byl to nadčasový vynálezce. Všechny jeho materiály po jeho smrti zmizely. Do trezorů tajných služeb. Jistěže spoustu z jeho vynálezů využívají, ale my to nemáme vědět. Zeptejte se sami sebe. Chtěli by jste pro sebe a pro své děti svět s volnou energií? Já tedy ano. Ale to je jen a jen na nás. Co dělat? No stačí si to přát. Ale kdo chce může udělat víc. V téhle republice je spousta šikovných hlav a rukou. Stačí si chvíli hrát s magnety a on někdo brzy přijde na to, jak to může fungovat. Zajímejte se o práci Tesly a najdete inspiraci.

Jde udělat hodně. Stačí otevřít oči… zajímat se a ptát se. A pak se nejspíš začnete hodně divit.

Přeji příjemné probuzení. Pavel

Celý článek je uveden ZDE.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


stále více jednotlivců, skupin a organizací se vrací zpět k pěstování organické, bez pesticidní potravy

Každý článek napsaný v cizí řeči lze přeložit do požadovaného jazyka např. Google překladačem a to tak, že se zkopíruje jeho celá webová https://www. adresa, jako je např. ta, která je uvedena ZDE (je uvedená nad zobrazeným textem), v Google překladači, který je uveden ZDE, se vloží do levého rámečku, který se nastaví na jazyk ve kterém je článek napsán, v druhém, pravém rámečku se nastaví do jakého jazyka to chceme přeložit a kliknutím na přeložit se po chvíli zobrazí již přeložený text. Článek uvedený na výše uvedeném odkazu, pod názvem: "UN Report Says Small-Scale Organic Farming Only Way to Feed the World" což je v překladu "Zpráva OSN říká Drobný Ekologické zemědělství jediný způsob, jak nasytit svět", je pomocí výše uvedeného překladače do češtiny přeložen ZDE.



Co je to pátá dimenze, na jakém principu funguje, jaké nekonečné možnosti poskytuje a proč je podrobně vysvětleno ZDE. Metatron – Monoatomické Kryštalické Tělo. Uvedeno ZDE.

DNA skrývá netušené možnosti. Podrobnosti jsou uvedeny ZDE.

Jak se stát VĚDOMÝM tvůrcem svého světa a jeho realit a neomezeným pánem svého osudu je uvedeno ZDE.

Návod jak zharmonizovat a tím od základu zcela přetvořit tento disharmonický svět je ZDE.


Článek s názvem: "Skutečné vědění je zadarmo. Je zakódováno ve vaší DNA" je uveden ZDE.

Dávejte pozor na co myslíte, neboť dříve než se nadějete se to stene realitou. Uvedeno ZDE.

Vše je vždy tak jak má být jen z toho důvodu, že jsme naprogramováni smýšlet, chovat se a jednat určitým způsobem. Uvedeno ZDE.

Osobní nulový bod, neboli duchovní srdce, je dimenzionální brána do nekonečna, přes kterou se můžete protáhnout kamkoliv si jen přejete a stát se tak opět svobodnými.
Uvedeno ZDE.

Bashar - Jak se zbavit jakékoliv závislosti. Uvedeno ZDE.

Jak se vyvázat ze všech disharmonických vazeb, abyste již nemohli být nijak, nikým a ničím ovládáni. Uvedeno ZDE.
 
Proč je nyní VELICE důležité soustředit se na to co si přejete, setrvávat ve vnitřním klidu a pokoji a nenechat se ničím rozhodit je uvedeno ZDE.