Cvičení 5 tibeťanů

08.02.2014 11:10

 

Začala jsem se každé ráno věnovat Tibetskému cvičení, kterému se říká Pět Tibeťanů, které se poslední dobou stává velmi oblíbeným. Pomáhá, aby tělo bylo pružné a pevné. Zlepšuje krevní oběh, lymfatický systém, psychiku, pohyblivost kloubů a páteře. Říká se, že se jedná o elixír mládí. Po prvním měsíci cvičení máme vidět na sobě výsledky. Mám velice špatné prokrvení končetin, tak napíšu po měsíci výsledky. Kdo se přidá?

 

JAK CVIČIT:

Cvičit byste měli každý den. Ze začátku opakujte cvik dvakrát až třikrát. Správně byste měli každý týden zvýšit počet opakování cviku o jedno opakování, později můžete cvik opakovat až 21krát. Tibetské cviky provádíme pomalu, pečlivě a soustředěně. Nezapomeneme ani správně dýchat, nadechujeme se při návratu do základního polohy.

Po čase si určitě Pět Tibeťanů cviky oblíbíte. Nezaberou vám mnoho času a protáhnete si perfektně tělo. Vhodné je najít si pravidelný čas na cvičení, například po probuzení. Cviky jsou vhodné pro všechny věkové kategorie. Také pomáhá při hubnutí. Tvaruje břicho a také pomáhá se zbavit dvojité brady.

cvičení

Pět Tibeťanů cviky video

Podívejte se na Pět Tibeťanů na videích, kde jsou cviky pěkně a přesně ukázány. Přidali jsme nová videa.